Novi brend na tržištu

Kao kompanija sa tradicijom, uvijek težimo ka napredovanju i usavršavanju. Zato smo za vas stvorili novi brend, svjetskog kvaliteta. Zato smo kreirali Grund.

Svaka misija ima svoj cilj. Mi smo naš ostvarivali kroz decenije, korak po korak. Ostvarili smo ideje, koncepte, težnje. Trudom. Žarom. Sa mnogo volje.
S razlogom.

Proizvodnja, kao izazov svakog tržišta, traži visoko definisanu finalnu obradu, moderne i savremene materijale, vrhunski dizajn. Mi smo ih prilagodili vama.
S razlogom.

Brzina koja je uzela primat nad razvitkom tehnologije , faktor je koji traži konsantnu prisutnost i uključenost u sami proces. Da bi opravdali vaše povjerenje, uvijek smo na samom izvoru inovacija.
S razlogom.

Velike ambicije, predan rad sa pogledom ka vrhu su naša glavna pokretačka snaga.
S razlogom.

Pri odabiru bilo kojeg proizvoda mora postojati razlog za baš taj proizvod. Grund kao brend koji prati nove tehnologije i konstantno radi na usavršavanju svoje ponude, nudi vam pravi razlog za odabir bilo kojeg proizvoda iz njegove široke palete. Upravo sama riječ “grund” u sebi sadrži nekoliko asocijacija koje će vam pomoći da lakše proniknete u samu suštinu našeg brenda i uvjerite se u kvalitet o kojem pričamo.

S razlogom.

 

 

Brendovi

Kontaktirajte nas

 •  

  Bulevar Pera Ćetkovića 36

  81000 Podgorica

 •  

  (+382) 020 656 411

  (+382) 069 329 783

 •  

  info@tehnolux.me
  komercijala@tehnolux.me

Radno vrijeme

Ponedeljak - Subota   8:00 - 21:00
Veleprodaja    8:00 - 16:00
Administracija    8:00 - 16:00
Servis    8:00 - 16:00

Naš servis

Kontaktirajte naš servis i mi ćemo u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš zahtjev.

Prijava uređaja na servis klikom na ovaj link

Preuzmite garanciju klikom na ovaj link

 
// pocetak za chatbox