,

ŽIČANI DALJINSKI KONTROLER SAMSUNG MIM-H04EN

Uporedi
MP CIJENA SA PDV-om: 161.20 
Sačuvali ste 15%
Dostupnost:

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)


Samsung MIM-H04NEN Wifi komplet može da kontroliše do 16 unutrašnjih jedinica na svojoj platformi. Uštedite energiju i novac pomoću aplikacije za pametne telefone, omogućavajući kontrolu nad vašim jedinicama sa bilo kog mesta.

GOTOVINSKO PLAĆANJE 136.61  Rata od 4.48 €

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Samsung MIM-H04NEN Wifi komplet može da kontroliše do 16 unutrašnjih jedinica na svojoj platformi. Uštedite energiju i novac pomoću aplikacije za pametne telefone, omogućavajući kontrolu nad vašim jedinicama sa bilo kog mesta. Smart Connectivity Vam omogućava da ga uključite/isključite bilo kada i bilo gde pomoću aplikacije SmartThings. Pomoću kontrolera na dodir možete da kontrolišete režim i podešavanja, da zakažete njegovo pokretanje/zaustavljanje, da pratite potrošnju energije, prilagodite podešavanja ljetnjeg vremena i identifikujete greške.

Samo za profesionalnu upotrebu. Pogledajte sve informacije, upozorenja i uputstva o obeležavanju proizvoda i pakovanja i prateću dokumentaciju koju je obezbedio proizvođač proizvoda. Proizvod se mora koristiti u skladu sa takvim etiketama i dokumentacijom.
Kontrola bez kanala ili tip dodatne opreme.

Uporedi
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping