Načini plaćanja

U našem maloprodajnom objektu robu možete plaćati na sljedeće načine:

 • Gotovinski uz odobravanje popusta od 10% do 15%
 • Putem platnih kartica uz odobravanje popusta od 7% do 12%
 • Virmanskom uplatom na žiro račun u banci
 • Poručivanjem putem websajta i plaćanje pouzećem (od 10% do 15% popusta)
 • Kupovina na rate
shopping-online-online-payment-website-mobile-application-banner-concept-marketing-digital-marketing_144352-147 (1)

Kupite odmah, a plaćajte u ratama!

NLB Kredit na licu mjesta

Pametna kupovina je imperativ kako biste uštedjeli, a uz kredit koji se odobrava u prodavnici, u iznosu do 5.000 EUR, i za koji ne plaćate kamatu, satisfakcija je zagarantovana. Jednostavnije od donošenja odluke o izboru brenda i modela televizora, mašine za veš, klime ili aparata za domaćinstvo. I brže od vaših želja!

Odobravamo NLB Kredit na licu mjesta u našem maloprodajnom objektu.

Jednostavno, brzo i povoljno
Bez odlaska u banku – U prodavnici zatražite kredit.

 • Bez kamate i naknada – Do 5,000 EUR odobrićemo vam bez kamate i naknada (naknada za obradu kredita, upit u kreditni registar CBCG, mjenicu).
 • Za samo 2 minuta – Prodavac će na zahtjeve podnijete radnim danima od 10 do 22h, shodno radnom vremenu Kreditnog registra CBCG (RKB), odgovoriti za 2 minuta.

Napomena: Potrebno je da kod sebe imate potvrdu o zaposlenju i visini primanja kao i administrativnu zabranu ovjerene od strane Vašeg poslodavca i identifikacioni dokument.

Kome je ponuda namijenjena?

Ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit i nije potrebno da svoju platu ili penziju prenosite u NLB Banku. Prodavac će na licu mjesta krenuti u proceduru odobravanja kredita.

Kreditne kartice

Kupovina na rate preko kreditnih kartica:

 • NLB kreditne kartice do 24 rate
 • CKB Master Shoping kartica do 24 rate
 • CKB Visa Shoping kartica do 12 rata
 • Hipotekarna Premium kartica do 24 rate

Koliki je mjesečni limit ?

Iznos mjesečnog limita na kreditnoj kartici dogovarate sa bankom, pri čemu će na visinu limita uticati Vaša kreditna sposobnost, odnosno visina Vaših mjesečnih primanja ali i postojeća zaduženja (minus po tekućem računu, druge kreditne kartice, krediti). Za vanredne potrebe možete povećati dogovoreni limit.

Koliko imate raspoloživog limita za kupovinu na rate?

Plaćajući gore navedenim karticama, možete iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pružaju mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade u našem maloprodajnom objektu.

Iznos kupovine zavisi od neiskorišćenog raspoloživog limita na kartici u trenutku plaćanja. Raspoloživi limit na Vašoj kartici se umanjuje za puni iznos kupovine.

Sindikalne organizacije

Kupovina do 12 rata bez kamate.

Za fizička lica koja su u stalnom radnom odnosu i imaju redovna mjesečna primanja, a čiji poslodavac ili sindikalna organizacija ima zaključen ugovor o poslovnoj saradnji za trgovinu robe na odloženo plaćanje sa Tehnolux-om, odobrava se prodaja na odloženo plaćanje do 12 mjesečnih rata, zavisno od iznosa trgovine.

Napomena: Potrebno je da kod sebe imate potvrdu o zaposlenju i visini primanja kao i administrativnu zabranu ovjerene od strane Vašeg poslodavca i identifikacioni dokument.

Uporedi