O nama

Preduzeće TEHNO LUX d.o.o. osnovano je 2003. godine u Podgorici. Osnovna djelatnost preduzeća je uvoz i distribucija uređaja za klimatizaciju, bijele tehnike i aparata za domaćinstvo.

Naša misija je da našim klijentima na jednom mestu obezbedimo sve što im je potrebno za opremanje njihovog stana, kuće, poslovnih prostora.

U dijelu klimatizacije pokrivamo sve vrste klima uređaja: mono split sisteme, multi split sisteme, i to svih modela počev od standardnih rezidencijalnih pa sve do komercijalnih modela svih tipova: zidne, podne, plafonske, kasetne, kanalne, ali i dodatnu opremu potrebnu za instalaciju, kao što su bakarne cijevi, cijevi za kondezat, kablovi, nosači, i ostala prateća oprema.

enterprise

Od svog osnivanja uspješno pratimo potrebe našeg tržišta i razvijamo se u skladu sa njima, te posebnu pažnju posvećujemo ugradnji i servisu klimatizacione opreme. Tehno Lux je generalni uvoznik, distributer i serviser AUX, Arielli i YORK klima uređaja za Crnu Goru. Kompletna paleta svih tipova klima uređaja ostavlja mogućnost svakom našem klijentu da u potpunosti zadovolji svoje potrebe prilikom klimatizacije objekta, bilo da je reč o funkcionalnosti ili estetici. Ograničenja koja se mogu javiti pretvaramo u nove mogućnosti. Zajedno sa našim korisnicima razrađujemo sve varijante i savjetima, u zavisnosti od njegovih potreba, pronalazimo optimalno rešenje.

customer-service

Odlikuje nas odlično razvijena podrška servisa i održavanja uređaja, kao i najšira paleta rezervnih djelova i po isteku garantnog roka. Ponosimo se što se iz godine u godinu broj naših saradnika u poslovno tehničkom smislu kao i broj krajnjih korisnika povećava. Široku lepezu naših kupaca čine investitori, gradjevinske firme, marketi, prodavnice bijele tehnike i mnogobrojne samostalne radnje i servisi. Poseban akcenat stavljamo na primjenu naših rešenja koja su našla svoje mjesto u industrijskim, zdravstvenim, turističkim, poslovnim i rezidencijalnim objektima, bankama, računarskim centrima, mega marketima, sportskim centrima…

success

Naša tajna uspješnosti je naš stručni kadar. Redovni smo učesnici sajmova gjde se demonstriraju najnovija dostignuća iz polja klimatizacije, bijele tehnike i ostalih eletroničkih uređaja. Naša želja i cilj da pružimo konstantni kvalitet koji je finansijski dostupan je ono što nas izdvaja, te stoga smo vam uvijek na raspolaganju.

conditioning-air

Pored brendova koje zastupamo u klimatizaciji, u našoj ponudi se još nalaze i brendovi bijele tehnike LG, SAMSUNG, ARIELLI, INDESIT, ARISTON, ELITE, HALCOR i dr. Sa velikim izborom uredjaja za klimatizaciju, proizvoda bijele tehnike, kućnih aparata i audio-video tehnike sigurni smo da ćemo opravdati ukazano povjerenje.

Uporedi